Trægulv er en fornuftig gulvbelægning

Står du midt i et dilemma omkring hvilket gulv du skal vælge, når du skal have lagt gulv? Du har sikkert haft et væld af tanker, og måske er du kun blevet forvirret. Men følg med hernede engang, og bliv klogere på hvilket træ er godt egnet til gulvbelægning.

 

Trægulv er eksklusivt

Hvis du vælger træ til din gulvbelægning, så kommer du ikke galt afsted. Selvfølgelig er det vigtigt, at det ikke er hvilket som helst træ du vælger. Ligesom med så mange andre ting, så er der dårligt træ og godt træ.

Træ er et meget slidstærkt og fleksibelt materiale, som egner sig udmærket til gulv. Det er meget behageligt at gå på samtidig med at det tåler meget slidtage.

 

Bøgetræ

Bøgetræ er et af de mest anvendte træsorter i herhjemme i Danmark, når det kommer til gulvbelægning. Det er da også forståeligt idet, at sorten kvalitetsfuld og hårdfør, og egner sig i særdeleshed til gulve. Du kan behandle gulv af bøg med både lak og olie. Det anbefales hvis du gerne vil vedligeholde dit gulv. Bøgetræsgulv kan godt købes billigt. Det handler blot om at forhøre sig lidt omkring.

 

Eg

Eg er en meget kvalitetsfuld træsort, og er yderst eksklusiv og ikke mindst en meget hårdfør sort. Eg er med tiden blevet en meget populær træsort i Danmark og resten af Skandinavien, da egetræsgulv giver et helt unikt glimt af kvalitet.
For at behandle egetræsgulv på den bedst mulige måde, så anbefaler man typisk olie, da gulvlak kan gå hen og frembringe misfarvninger i gulvet.

Ovenstående træsorter er to bud på kvalitetsfulde løsninger til dit gulv, men der er naturligvis et hav af muligheder. Du kan finde lækre trægulve hos AI gulve, som er eksperter i gulvbelægning og som til hver en tid kan hjælpe dig med professionelle løsninger. Du kan kontakte AI Gulve helt uforpligtigende. Du kan blive endnu klogere på de mange muligheder du har, når du påtænker træ som belægning.

Back to Top