Væk med stress! Kom med massage på Østerbro

Jeg har tænkt mig at tage et nyt våben i brug mod stress. Her på det sidste har jeg været en kende stresset på jobbet, og jeg har læst mig frem til nogle forskellige ting, som man kan gøre imod det. En af de ting som skulle virke ganske fornuftigt er massage. Det som en massage gør mod stress er, at den hjælper med at sænke stresshormonet cortisol, og det er jo bare perfekt. Jeg skal i hvert fald prøve det af. Jeg læste herinde, at de anbefaler stedet MassageKompagniet på Østerbro i København Ø. Det bliver da nok derinde, at jeg skal ind så. Nu må jeg først lige se hvor meget de tager for en tur derinde, for jeg har ikke så vildt mange penge til mig selv i den her måned.

Det skal i hvert fald være sådan en fysiurgisk massage, hvis jeg skal ind og have noget. Vil gerne have noget hvor de tager ordenligt fat i hvert fald, og hvad jeg har kunne læse mig frem til, så er det lige sagen for det. Det kunne nu alligevel også være dejligt med wellnessmassage, hvilket jeg også tror er rigtig godt mod stress. Det kunne være at jeg bare skulle høre dem ad, når jeg kontakter dem. Jeg er sikker på at de ved det bedre. Jeg kan jo kun gætte og læse mig frem til lidt forskelligt.

Jeg håber virkelig at I alle sammen er kommet godt ind i det nye år. Lad os få et rigtig godt et. Vi ses!

Back to Top