Et anderledes Hotell

I løbet af de sidste par år er der åbnet en masse hoteller rundt om i verden. Det er ikke længere kun de almindelige hoteller hvor der kan vælges mellem enkelt- eller dobbeltværelse.

Mulighederne for alternative overnatningsmuligheder stiger i takt med at gæsterne efterspørger noget mere specielt.

Hos Hotell har man valgt at ville skabe et koncept hvor gæsterne kan overnatte i forskellige former for hytter, som er placeret oppe i træer. Det er dog et koncept som også er set i andre lande, men da succesraten har været så høj, har Hotell fundet det spændende at videreudvikle på konceptet. Da det trods alt stadig er et nichemarked, er der mange der endnu ikke har haft fornøjelsen af at sove i en af disse trætops hytter.hotell

Hotell som er de danske iværksættere af denne slags hotelværelser, har været ude og kigge på de allerede eksisterende trætop hoteller. De kan blandt andet oplevet i Brasilien, Costa Rica og i Frankrig, men ikke mindst er de blevet et hit i vores naboland Sverige.

Her har man designet og udviklet en spejlkonstellation, som gør at man kan leve camoufleret i skoven. I og med at træerne og naturen bliver spejlet i hotelværelserne, gør at man nærmest får en oplevelse af at forsvinde helt ind i naturen. Dette kan lade sig gøre, da svenskerne har så meget natur og store skovområder. Dette har endnu ikke kunnet lade sig gøre herhjemme, men idéen er, at Hotell vil udbyde værelser der falder i et med de omgivelser de bliver bygget i. Konceptet skal altså være gennemgående ”naturligt”.

Det første danske trætops Hotell, vil blive bygget på det sydlige Fyn og vil have seksten værelser til rådighed. Værelserne skal være enkle, men luksuriøse. En af de største udfordringer har dog været at få installeret toilet og bad på det højtsvævende værelser. Det er derfor bestemt, at man kan komme på toilettet på sit værelse, men badet må man fortage i de store badeværelser der ligger nede på selve hotellet, hvor man ligeledes kan finde et spa område, en swimmingpool, en mindre restaurant, samt receptionen.

I alle værelserne, vil der være mulighed for at kunne nyde udsigten til stjernerne og nattehimlen, såfremt det ønskes. Taget er lavet af glas, så der både nat og dag kan komme en lille del mere af naturen ind i værelserne.

Tanken er, at Hotell vil holde hotellerne indenfor en størrelse af femten til femogtyve værelser, for på den måde at beholde et intimt udtryk. Det har været på tale, at Hotell helt vil undlade at indføre wifi på hotellet, eller i første omgang kun at have det tilgængeligt i receptions- og restaurant området. Idéen bag konceptet er at blive et med naturen, total afslapning, samtidig med at man får en ny og anderledes oplevelse.

Såfremt Hotell bliver den succes som det spås, så er planen at åbne i Sønderjylland og midtjylland i løbet af et par år. Det bliver spændende at følge udviklingen og bliver da helt sikkert et besøg værd.

Back to Top