Få et naturligt yngre look med anti aging creme

Den seneste tid har skønhedstrenden virkelig taget fart. Hollywood stjerner som for eksempel Venner-stjernen Courtney Cox og Cameron Diaz bruger plastikkirurgi og botox som aldrig før. De prøver febrilsk at opretholde deres unge selv, og en facade uden rynker. Hvis du ikke har lyst til at prøve kræfter med så omfattende indgreb som mange af Hollywood stjerner findes der heldigvis mange gode alternativer på markedet. Anti aging creme er noget som mange midaldrende kvinder sværger til i disse år. Anti aging creme er en type rynkecreme, der modsat så mange andre skønhedsprodukter rent faktisk har en dokumenteret effekt på huden.

 

Anti aging creme er med til at fugte huden, og kan i mange tilfælde få dit ansigt til at fremstå purungt igen. Det er særligt de klassiske tegn på alderdom som anti aging creme kan afhjælpe, som poser under øjnene og de klassiske rynker ved munden og i panden. Anti aging cremer kan endvidere også afhjælpe solpletter på huden, og gevækster på huden m.m.

 

Hvad indeholder disse anti aging cremer som er så godt?

Næsten alle anti aging rynkecremer indeholder forskellige ingredienser, så det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvilken er den rigtige til dig. Nogle af de typiske gode ingredienser er dog retinol (også kaldet vitamin A1), som er bevist at reducere linjer og porer på huden. En anden god ingrediens er EGF, Epidermal Growth Factor, epidermal vækstfaktor på dansk. Denne ingrediens styrker cellernes fornyelsesevne, og collagen produktionen i huden. Collagen er det som 70 % af hudens vægt består af, og holder huden fra at ”kollapse”. At tilføre huden ekstra collagen er derfor essentielt, hvis man gerne vil have et yngre look med sin anti aging creme.

Der findes dog også mange grumme ingredienser inden for hudpleje. Man skal for alt i verden undgå at der er alkohol, benzyl alkohol eller ethyl alkohol i sine anti aging rynkecremer, da det er forfærdeligt for huden. Disse ingredienser vil gå ind og irritere huden og udtørrer den oven i købet, hvilket er det modsatte af det ønskede resultat.

 

Anti aging rynkecremes historie

Man går nok og tror, at rynkecreme er en ny opfindelse i det 21. århundrede, og det er det nok også med den ingrediensliste vi har i dag. Brugen af diverse cremer går dog mange tusind år tilbage i tiden, hvor eksempelvis oldtidens romere også ønskede at bevare det unge look, og blandede cremer af blandt andet bivoks, olivenolie og rosenvand. Oldtidens egyptere var på Kleopatras tid også storforbrugere af diverse kosmetiske produkter heriblandt også cremer. Det er dog uvist hvor effektive disse ældgamle cremer var, men efter de nyeste ingredienslister at bedømme, var de nok ikke de bedste måder at få bugt med rynkerne på. Vil du derimod have et yngre look på kort tid, men ønsker ikke risikoen med operationer og botox, så køb anti aging creme, Rynkecreme der virker, uden alle de grumme ingredienser.

Back to Top