Information om de 10 bedste LED projektører

LED projektør

Hvis man har en virksomhed, hvor der skal lyses et stort område op eller måske bare gerne vil kunne se indkørslen, når man skal bakke ind om aftenen, så har du sandsynligvis kigget på en projektør. De fås i mange forskellige former og størrelser, men der er en helt speciel type, som faktisk er på vej frem. Det er nemlig LED projektører, som ma kan få i alt lige fra 230 til 12 volt og kan bruges i alle mulige forskellige sammenhænge. Afhængig af hvor meget lumen lampen har, så kan det være alt fra 600 til 1200, hvor det vil betyde, at det er forskellige lysstyrker og kan give helt forskellige looks. Der er altså helt sikkert en projektør, som passer lige præcis til dit behov.

Hvad kan en god LED projektør?

Når man så er på jagt efter en projektør, så har man jo som regel nogle krav. Der er ofte nogle meget specifikke krav til lige præcis det projekt man har gang i, men der er også nogle mere generelle, som de fleste projektører skal være i stand til. Det kan f.eks. være nogle af de følgende ting:

  • De skal være driftssikre
  • De skal have den rette effekt
  • De skal have den rette spredning
  • De skal kunne tåle til det miljø, som de skal være i

Hvis du kan finde en LED projektør, som lever op til nogle af de ovenstående krav, så er du faktisk ikke helt galt på den. Det er dog vigtigt at man forstår, at der er stor forskel på de forskellige typer. Det kan f.eks. være, at én har en spredning på 100, hvor en anden ligger på 140. Det ændrer altså meget på hvordan lampen i praksis fungerer og hvor bredt et areal den kan lyse over, så det er de små detaljer, som du skal have styr på.

Disse modeller skal du sigte efter

Når man taler projektør, så kan det være svært at ramme en størrelse, som passer på alle. Det vigtigste er dog bare, at man overvejer de forskellige parametre og ved, hvad de betyder. Det er også derfor man kan finde en masse information om de 10 bedste LED projektører her: http://mrperfect.dk, som man så på den måde kan bruge i sin videre søgning efter den helt rette projektor. Der er ikke én, som passer til alle, men det er utrolig nemt at finde den rette, hvis du kender dit behov.

Back to Top