Kviknet og andre udbydere af internet og bredbånd

Internettet har i den grad ændret verden for altid. Man må efterhånden indse, at det er svært at få tingene til at hænge sammen uden internet derhjemme. Jovist, man kan jo bare benytte sig af sit mobile internet, hvis man altså har en smartphone. Det er bare ikke ret smart i længden, og det kommer til at begrænse dig meget. Går du i skole, eller har du børn der går i skole, så er det også ofte nødvendigt med internet til at researche, aflevere opgaver og meget andet.

Det er ikke lige alle der har forstand på hvilke udbydere der findes. Hvad der er godt, og hvad der er knapt så godt. Der er mange ting, som man skal overveje, når man bestiller internet. Især hvis man selv skal ud og finde alle de forskellige udbydere, som der nu en gang findes. Vi vil her prøve at give en kort lille guide til noget af det der er vigtigt at kigge på, når man bestiller internet. Du kan også bare benytte dig af en sammenligningsservice, og spare en masse tid.

Sådan vælger du din nye internetudbyder

Vi har samlet en nem og hurtig lille checkliste til dig, som er på udkig efter en ny internetudbyder. Tag et kig på vores liste, og så er du klar til at vælge internetudbyder i løbet af 5 minutter.

  • Hvilke udybdere findes der i dit område. Først og fremmest skal du finde ud af, hvem der egentlig tilbyder internet i dit område. Det er måske ikke alle der tilbyder – især hvis man bor lidt ude på landet. Kviknet internet bliver ofte omtalt som et af de gode billige udbydere.
  • Hvilken forbindelse ønsker du? Skal du have fingrene i det nye lækre fibernet, eller kan du sagtens nøjes med det normale bredbånd. Der er rimelig stor forskel på disse to typer internetforbindelser, og Fibernet er klart det bedste valg. Det er dog også dyrere, og så er det ofte kun tilgængeligt i de større byer i Danmark. Bredbånd er ganske fint til de fleste danskere, og kan fint klare ting som streaming, gaming og lignende – så længe du har +5mb/s.
  • Hastighed. Du skal også finde ud af, hvor hurtigt dit internet skal være. Hvis I er mange i huset, som kommer til at bruge internettet på samme tid, så skal I gerne over de 20 mb/s. Fibernet kommer med 100mb/s+, og I kommer i hvert fald ikke til at blive begrænset, hvis I vælger det.

Nu er du allerede lidt bedre klædt på til at finde din nye internetudbyder. Der er som sagt et hav af udbydere efterhånden, så det kan stadigvæk godt anbefales at benytte sig af en sammenligningsside. På den måde er du sikker på, at du ikke overser nogen af de udbydere der er. Det kunne jo være at den du ikke har set har et bedre tilbud til dig, og det ville da bare være brandærgerligt. God jagt på dit nye internet!

Back to Top