Let oversigt over køb et domæne

Få et nemt og hurtigt overblik over domæner på Domæneguide.dk. Siden har gjort det nemt for dig, som bruger, at tjekke om det domæne du ønsker dig er frit og købe dette. Samtidig får du en masse brugbar viden omkring processen ved at køb domæne. Siden giver dig desuden et fuldt overblik over en lang række udbydere.

De bedste domæneudbydere finder du en oversigt over, så du kan føle dig tryg. Dette sikrer dig det fulde overblik over markedet. Måske ved du allerede, hvilket domænenavn, som du ønsker dig. På Domændeguide.dk kan du hurtigt og nemt tjekke om det pågældende navn er ledigt. På siden har du også mulighed for at læse mere om webhoteller og test af disse.

Sådan tjekker du om dit ønskede domæne er frit


1Det du skal gøre, når du vil tjekke om dit ønskede domæne navn er frit, er at indtaste det i boksen ”tjek domæne”. Hvis domænet er frit kan du nu trykke på tasten ”bestil nu”. Herefter udfylder du dine informationer. Husk samtidig at bestille et webhotel. Hvis det ønskede domænenavn ikke er frit, må du vælge et andet. Som nævnt skal du huske også at bestille et webhotel i forbindelse med køb af domæne navn. Der findes mere end 40 forskellige udbydere af webhoteller i Danmark. Det er mange og det kan være svært at finde et samlet overblik når man skifter imellem de forskellige hjemmesider.

Man skal i hvert fald holde tungen lige i munden. De har nemlig stort set alle sammen forskellige ydelser og priser, der dækker forskellige behov. Først skal du naturligvis kende sit eget behov at vælge herefter. Der skal også tages stilling til hvilken serverplads, du vil bruge, hvor mange antal e-mail adresser du vil have og hvor meget tilladt trafik der skal være og så videre. Hjemmesiden har lavet en oversigt over de bedste udbydere af webhoteller, så du nemt kan komme videre i processen. Det er en ren service til dig, da det er gratis og uforpligtende at benytte sig af oversigten.


Ny hjemmeside? Nyt domænenavn!

Et domæne er en IP adresse på nettet. I stedet for at skrive en hel masse tal og punktummer bruger man et såkaldt domænenavn, som er lettere at huske.
Måske går du med nogle kreative drømme eller tanker oppe i hovedet, som involverer en hjemmeside. Det er her at overvejelser såsom domænenavn og webhotel kommer ind i billedet. Det er praktiske ting, som måske interessere dig og måske ikke gør. Uanset hvad er det en nødvendighed for at starte en hjemmeside op. Og det er faktisk ikke så svært. Måske vil du starte din egen webshop, din egen blog, din egen rådgivning eller noget helt fjerde. Sikkert en kompetence som du er bedst til, men som kræver et domæne navn, så du kan komme i gang med at udfolde dine kreative ideer og potentiale. På Domæneguide.dk kan du hurtigt og let komme i gang med processen.

Back to Top