Naturlige og gode sæber fra badeanstalten produkter her

Produkter fra Badeanstalten står for rå funktionalitet og pleje. Badeanstalten bestræber sig på at lave naturlige produkter til pleje uden parebener og deres produkter er desuden ikke testet på dyr. Badeanstalten er et dansk mærke og er især kendte for deres håndlavede og håndskårede luksuriøse sæber. Ud over de fantastiske sæber bør du også prøve SHEA creme og salve fra Badeanstalten.

Badeanstalten produkter

Problem hud så brug badeanstalten produkter

Døjer du med tør, ru og sprukken hud kan du med fordel prøve ’gylden urtesalve’ fra Badeanstalten. Salven er med morgenfrue og appelsin og kan påføres efter behov og bruges til intensiv blødgørende behandling af fx hænder og fødder imens du sover. Vil du gerne have superbløde fødder kan du evt. tage et fodbad før du lægger dig til at sove, fjerne den hårde hud og give dig selv en pedicure. Derefter påfører du et godt ordentlig lag urtesalve og trækker plastposer over fødderne og derpå varme sokker udenover. Når du vågner, vil du med garanti kunne opleve at dine fødder er blevet meget blødere og huden er helet godt.

Søger du efter badeanstalten produkter så klik her nu og find

Med bl.a. dette produkt og andre Badeanstalten produkter vil du helt sikkert få en følelse af velvære. Har du et problem med tørre læber, som måske sprækker og irritere dig i hverdagen, så har Badeanstalten også en lækker læbepomade, som faktisk er så lækker og naturlig at du i princippet kan spise den. Prøv evt. ’Pink grape’ fra Badeanstalten, som er en skøn læbepomade med sød og frisk duft af grapefrugt. Du vil måske få en følelse af ”..det ligner og dufter, som noget man kan spise?” og det kan du, som sagt også, men Badeanstalten produkter er kosmetik produkter og selvfølgelig ikke fødevarer, så de anbefaler at produkterne kun bruges udvortes. Men kan du alligevel ikke lade være lige at slikke dig om læberne pga. den skønne læbepomade du har smurt på, skal du ikke være bange for det. Læbepomaderne fra Badeanstalten er 100 % parebenefri og indeholder ingen syntetiske duftstoffer og er heller ikke testet på dyr, så du behøver eller være bange for du ubevidst komme til at støtte ’dyreforsøg’. Prøv et af de skønne Badeanstalten produkter i dag!

Back to Top