Parferie

Det er noget så dejligt at være på parferie sammen med sin elskede. Man har hinandens selvskab dagen lang flere dage i træk. Det er noget alle par drømmer om, når man går i den kedelige travle hverdag med job og huslige pligter. Parferie er en fantastisk mulighed, for at I kan få dejlige oplevelser og minder sammen, som binder jer stærkere sammen som par. Der er utallige muligheder for den helt perfekte ferie og her er det vigtigt at I, som par, har forventningsafstemt jeres mål med ferien. Om det skal være en ferie til et eksotiskland eller det skal være til en storby. Det handler om kompromis og at være et team, når I skal tage beslutningen sammen.

 

Romantisk parferie i flotte omgivelser

Hvis I allerede har oplevet det eksotiske i Asien, som Thailand, Vietnam eller Cambodia – Været på stranden med en god cocktail i hånden og gået langs de smukke strande eller rismarker. Så kunne Island være en rigtig god mulighed for at opleve natur i dens vilde omgivelser. Island er eksotisk i den forstand, at der er vildt smukke omgivelser, hvor man ikke kan andet end at blive mere forelsket i hinanden. Den Blå Lagune er et geotermisk spa, der består af varme, mineralholdigt saltvand fra undergrunden med en temperatur, som holdes konstant på 37-39°. I kan her nyde en afslappende svømmetur under åben himmel i det smukke lyseblå vand, omgivet af store lavasten. Det er en helt unik oplevelse for krop og sjæl, som skal nydes med sin partner. I Island er der også en stor mulighed for at se nordlyset eller aurora borealis, som det så flot hedder. Mellem September til April er det bedste tidspunkt at se det himmelske lysshow, som er et must-see på enhvers bucketlist. Her er det vigtigt, at have godt med lag og tøj på, så I kan holde til at sidde udenfor og vente indtil det smukke lysshow starter – Jo længere tid I kan holde varmen, jo større chance er der for at se det smukke fænomen.

 

Parferien til storbyelskere

Reykjavik er selvfølgelig Islands hovedstad, men man forbinder ikke Reykjavik, som den typiske storbysferie. Ved Reykjavik er der fokus på den smukke natur, men når man tænker på storbysferie, så er det shopping, madoplevelser og kultur. I Danmark har vi uendelige mange muligheder, når det gælder om at tage en forlænget weekend til en af de mange storbyer.

Paris kaldes for kærlighedens by – Det er måske den drømmende arkitektur, de intime bistroer eller de mange smukke parker – uanset hvad, så sætter Paris hjerter i brand, som ingen andre steder i verdenen. I Paris har kærestepar eller ægtefælder alle muligheder for romantik, om det er en forlænget weekend eller en uges ferie. Paris har alt det man drømmer om, når man skal planlægge en storbyferie med romantik indblandet. Der er uanet muligheder, når det gælder shopping, lækkert mad eller kulturelle oplevelser. Uanset hvad, så tilbyder Paris det helt perfekte til Par, som gerne vil finde romantikken frem i forholdet.

 

Parferie i Danmarks naturlige omgivelser

Der er selvfølgelige også rig mulighed for en hyggelig parferie i Danmarks smukke naturlige omgivelser. Mange ferieparker i Danmark tilbyder nemlig en all-inklusive pakke til kærester eller ægtefæller. Det betyder, at I ikke behøver at rejse langt eller planlægge den helt store tur, hvis I blot vil nyde hinandens selvskab i en forlænget weekend eller i efterårsferien.

 

Det som ferieparker tilbyder kærestepar eller ægtefæller er en oplevelse, hvor I er i centrum. Det handler om at tilpasse til jeres behov, hvor I blot skal dukke op og opleve nogle af de fantastiske ting, som ferieparker i Danmark tilbyder. Om I er til flotte naturlige gåture, sjove aktiviteter, kulturelle oplevelser eller selvforkælelse – Så kan I få det hele og ikke stress for meget over det og blot nyde hinanden.

Back to Top