Sådan får du det perfekte mobilabonnement

Hvis du skal til at finde et nyt mobilabonnement, så finder du meget hurtigt ud af, at der er utrolig mange forskellige pakkeløsninger og selskaber, som tilbyder noget der minder meget om hinanden. Det kræver lidt tålmodighed, hvis du vil finde den løsning, som passer helt perfekt til dig. Der er et par forskellige måder hvorpå du kan finde det bedste og billigste mobilabonnement til dig selv. Du kan selv kigge rundt omkring på internettet, og finde alle de forskellige udbydere, og se hvilke forskellige pakker som de tilbyder. Dette kan tage rigtig lang tid, og det er svært at vide hvornår du har været alle sammen igennem. En anden mulighed, som er langt nemmere og hurtigere, er at benytte sig af en sammenligningsservice, hvor du hurtigt og nemt får et overblik over alle de forskellige udbydere, pakker og alt andet der er værd at vide.

Når du begynder din jagt på det perfekte abonnement, så er det vigtigt, at du ved hvad du skal kigge efter. Kig med herunder, og se hvilke punkter, som du bør tage højde for, når du vælger dit næste abonnement eller mobilpakke.

Data, taletid og sms – vælg det rigtig mobilabonnement

Du bør gøre dig tanker omkring disse tre punkter, når du skal beslutte dig for hvilken abonnement, som du gerne vil have.

  • Tale. Er du typen som kan snakke i flere timer i træk med dine gode venner og familie? Så bør du nok overveje at finde en pakkeløsning, som tilbyder dig fri tale. Husk at tage højde for om du egentlig bruger normal taletid, eller om alle dine opkald foregår over apps som fx. Facetime, Messenger eller Skype – disse applikationer benytter sig nemlig af data, og derfor er det ikke normal taletid, som du bruger her.
  • SMS. Der er muligvis ikke så mange der benytter sig af SMS længere, da det her også er blevet rykket over i nye apps, som igen bruger Data til at sende dine beskeder. Der er dog stadig en del som stadig foretrækker denne form for beskeder, og så er det vigtigt at få en ordning som tager højde for det antal af SMS’er, som du sender i løbet af en måned.
  • DATA. Hvis du har en smartphone, så er dette punkt nok det allervigtigste. Der er mange forskellige pakker med forskelligt data-forbrug. Hvis du er typen som ikke benytter sin telefon til andet end at ringe og sende beskeder over apps, så behøver du nok ikke mere end 1GB pr. måned. Hvis du ofte bruger sociale medier, læser nyheder og kigger rundt på internettet, så skal du nok op og kigge på en pakke der har 4GB eller mere. Hvis du er vild med at streame film og musik, uploade billeder til dine SOME, så skal du nok have fat i en pakke med ubegrænset DATA.

Der er også forskellige former for mobilpakker og abonnementer, som du bør kende til, når du nu er på udkig efter dette.

  • Simkort uden abonnement. Her får du lige præcis det du betaler for. Du kan tale, bruge data og sende sms’er indtil du løber tør for penge, og så skal du tanke op igen. Du kan stadig modtage opkald og beskeder (som ikke kræver data), men intet udgående før du har penge på igen.
  • Simkort med abonnement. Denne løsning er til dig, som gerne vil have en solid løsning, men ikke er interesseret i en ny telefon. Her kan du selv vælge den pakke, som passer bedst til dig.
  • Telefon med abonnement. Hvis du gerne vil have den sidste nye iPhone eller lignende, uden at smide en stor bunke penge med det samme, så er dette dit bedste valg. Her får du et abonnement, hvor du binder dig i en periode. Oven i hatten får du så en ny telefon, som du kan benytte med dit nye abonnement.

Held og lykke med dit nye abonnement.

Back to Top