Ting der er vigtige på arbejdspladsen

Har du din egen lille virksomhed? Er du leder af et lille hold på -6 mennesker? Så er der visse ting, som du bør overveje. Disse ting kan forbedre din daglige drift og gøre hele hverdagen en smule nemmere og mere effektivt.

Læs med her hvis du er interesseret i at blive mere effektiv i din hverdag.

Tidsregistrering

Før i tiden arbejde folk på fabrik og der var en del nemmere at holde styr på, hvornår det var folk arbejdede. Det er ikke helt så nem i dag.

Med tidsregistrering kan du dog alligevel godt gøre en god indsats og få holdt styr på, hvornår det er dine medarbejdere arbejder.

Du kan finde muligheder for hurtig og nem tidsregistrering online. Prøv engang at undersøge de forskellige muligheder ad og se hvilken en der fungerer bedst for dig.

Med tidsregistrering får du mulighed for igen at få kontrol over, hvornår det er dine medarbejdere arbejder.

Samtidig får dine medarbejder også meget mere lyst til rent faktisk at arbejde, når de selv laver tidsregistrering. De kan nemlig hurtigt se hvor meget det er de selv arbejder og ofte kan de selv regne ud, hvor meget løn det er de dermed skal regne med.

Derfor kan de hurtigt komme til at tænke, at hvis de lige skubber frokostpausen lidt eller hvis de lige arbejder en time eller to mere, så vil de kunne komme til at tjene lidt ekstra penge.

Tidsregistrering kan dermed være meget motiverende for selve arbejderne, fordi de selv i meget højere grad får overskud over, præcis hvor meget det er de kan tjene.

Tag notat under møder

Når man har en virksomhed, som følger der som regel også en hel del møder med. Det kan være svært altid lige at finde ud af, hvad der er der er sket på det ene møde og hvem der var med til hvilket et af møderne.

Derfor er det en god ide altid at tage notat af mødet og skrive alt det ned, som der bliver snakket om. Skriv også alt det ned som der bliver besluttet under mødet. På den måde kan i altid gå tilbage og se jeres udvikling.

Vælg en bestemt person af jer, som tager notat til hvert møde. Og hav gerne en backup hvis den første notatskriver ikke er til stede grundet sygdom.

I kan også lave en ordning, hvor rollen som notatfører går på skift i blandt jer. På den måde føler i jer også langt mere ansvarlige overfor selve mødet og alle de beslutninger der bliver taget.

Hav systemer

Det er desuden vigtigt at sørge for, at man har et rigtig godt system på arbejdet. På den måde kører alting mere effektivt og man behøver ikke at tænke nær så meget over de mindre beslutninger.

Det er vigtigt både at have et system i stand, så du selv kan finde ud af at få tingene gjort hver dag. Men det er også vigtigt at have et system og en procedure, som du og dit team kan følge sammen.

Det er svært at arbejde sammen i teams, men det er alligevel utroligt brugbart at kunne. Man får ofte mere fra hånden på den måde og man har mulighed for at skabe noget meget større og bedre sammen, end man nogensinde ville kunne alene.

En af de ting som gør det lidt nemmere at arbejde sammen med andre er, når man har bestemte regler og procedure som man følger. Tag derfor en god snak sammen om, hvilke regler det er i vil følge. Og snak gerne jævnligt om, hvorvidt disse systemer og procedure stadig hjælper jer med at opnå det i vil.

Back to Top